Over mij...

Mijn naam is Tamara Koster-Westeneng, een betrokken nagedachtenisconsulente op jouw pad van verlies en rouw. Mijn persoonlijke reis van het afscheid nemen van dierbaren heeft mij gedreven om een intensieve opleiding in 'Verlies en rouwbegeleiding' te volgen aan de Academie voor Geesteswetenschappen (voorheen Hogeschool Geesteswetenschappen) in Utrecht. Ik mag mijzelf rouwbegeleider noemen, maar ik breng voornamelijk als nagedachtenisconsulent deze waardevolle expertise in de praktijk.

Door mijn persoonlijke verlieservaringen, begrijp ik de complexiteit van de emoties die gepaard gaan met het verlies van een dierbare. Hierdoor kan ik jou een veilige en ondersteunende omgeving te bieden tijdens jouw rouwproces.
Met ruim 9 jaar werkervaring bij Yarden Uitvaartorganisatie, waar ik nabestaanden begeleidde en adviseerde bij het vinden van een passende manier om herinneringen vorm te geven, heb ik niet alleen ruime kennis en expertise, maar ook waardevolle inzichten opgedaan. 

 
Als betrouwbaar, energiek en toegankelijk persoon sta ik voor je klaar. Ik luister aandachtig naar jouw wensen en behoeften, en help je om een persoonlijk en uniek aandenken te vinden dat perfect past bij jouw geliefde dierbare. Mijn openhartigheid en meedenkende houding zorgen ervoor dat je je gehoord en begrepen voelt tijdens dit proces. Ik weet uit ervaring dat het creƫren van een tastbare herinnering een helende werking kan hebben voor degenen die achterblijven.

Ik ben erop gericht om jou te begeleiden en te ondersteunen op jouw unieke pad van rouw en herinnering. Mijn zorgvuldige en persoonlijke benadering zal je helpen om een betekenisvol aandenken te vinden dat de essentie van jouw dierbare weerspiegelt.
Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakt sieraad of een sierurn, ik ben er om jou te begeleiden. Ik neem de tijd om mooie gesprekken met je te voeren, waarin herinneringen worden opgehaald en vertaald naar een tastbaar symbool van liefde en verbondenheid.

Maak vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met mij. Samen kunnen we een passende nagedachtenisvorm vinden die jou troost biedt en helpt bij het omarmen van de mooie herinneringen aan jouw geliefde dierbare.