Nagedachtenisvormen

Voor sieraden met een vingerafdruk van jouw dierbare werk ik samen met een ervaren edelsmid die vakmanschap en expertise levert. Daarnaast bied ik ook assieraden en sieraden met een haarlok aan. Zo kun je een persoonlijk sieraad kiezen dat de herinnering aan je dierbare levend houdt.

Daarnaast heb ik ook een breed assortiment urnen van verschillende materialen, zoals keramiek, glasvezel, hout, Boheems glas, RVS en biologisch materiaal. Op die manier kun je een urn kiezen die aansluit bij de stijl en voorkeuren van jou en je dierbare.

Op deze pagina bied ik je een voorproefje van de mogelijkheden. Maar om een compleet beeld te krijgen van de mogelijkheden, raad ik je aan om een afspraak met mij te maken. Samen kunnen we jouw wensen bespreken en de perfecte tastbare herinnering vinden. 

Sieraden  met een vingerafdruk

Je vingerafdruk is uniek, net zoals ieder mens uniek is. Wat is er nou persoonlijker dan een sieraad waarin de vingerafdruk van jouw dierbare verwerkt is? 
Ik kan je diverse ringen, oorstekers, armbanden, beads, hangers, munten en zelfs manchetknopen aanbieden. Hierin heb je de keuze uit geel-, wit- en roségoud of zilver.

Trouwringen samengevoegd

Dit bijzondere vingerafdruksieraad wil ik even speciaal uitlichten: dit zijn 2 bestaande (trouw)ringen samengevoegd tot één ring en is voorzien van een witgouden vingerafdruk.  Afhankelijk van welke goudkleur jouw trouwring gemaakt is kun je ook kiezen voor een witgouden variant waarop een afdruk in geelgoud is verwerkt.

As hangers met diamant

Betaalbare as hangers vervaardigd van edelstaal met daarin één of meerdere 0.02 karaat diamant!

Lederen as armbanden

Stoere en tijdloze gevlochten lederen armbanden. 
In de edelstalen sluiting gaat een symbolische hoeveelheid as. En je zou er ook een afdruk op kunnen laten verwerken. Uiteraard in meerdere varianten en kleuren.

Urnen

Creëer een persoonlijke gedenkplek waar je de sierurn met het as van je dierbare centraal zet. 

Ik kan je sierurnen in alle soorten, maten, kleuren en materialen aanbieden. Denk hierbij aan marmer, keramiek, RVS, metaal, Boheems glas, glasfiber of biologisch.

Keepsakes

Ook voor 'kleine aandenkens' kun je ook bij mij terecht. In een keepsake, oftewel een mini urn, zit een kleine hoeveelheid as. 
Hiernaast zie je bijvoorbeeld een vogeltje vervaardigd van Boheems glas en een knuffelkeitje. Deze integere mini urntjes zijn geschikt om als aandenken te geven aan (klein)kinderen.

Dierbare herinneringen

Heb je afscheid moeten nemen van je geliefde (huis)dier? Dan kun je ook bij mij terecht voor een dierbaar herinneringssieraad voorzien van een pootafdruk of waarin een beetje as verwerkt is. De rest van het as kun je in een mooie sierurn bewaren.
Want ook jouw trouwe viervoeter verdient het om tastbaar en blijvend herinnerd te worden. 

Op mijn sociale media-kanalen deel ik regelmatig updates, inspiratie en voorbeelden van de tastbare herinneringen die ik heb mogen creëren. Ook neem ik je mee in mijn werk en de mogelijkheden die ik bied. Ik hoop je zo te kunnen inspireren en dat je een beter idee te krijgt van wat ik te bieden heb.

Dus als je graag op de hoogte wilt blijven en meer inspiratie wilt opdoen, nodig ik je van harte uit om mij te volgen op Facebook en Instagram. Ik kijk ernaar uit om jou te voorzien van waardevolle inhoud en om je te inspireren bij het vinden van de perfecte tastbare herinnering.